gebruik penispomp

Erectiepomp gebruiken

Dit artikel behandelt methodes die gebruikt worden in een typische (penis)pompsessie, als toevoeging aan een handmatige routine. Het behandelt verschillende technieken en methodes. Dit artikel bespreekt ook dingen die penispomp gebruikers moeten vermijden, om tijd en effectiviteit te verbeteren.
Klaar om de penispomp te gebruiken!

Ten eerste is het pompen een oefening die gericht is op het vergroten van de dikte van de penis. De lengte wordt eveneens vergroot, maar pompen is ontwikkeld om de penis dikker te maken door de zwellichamen van de penis uit te breiden.
Eén van de termen die vaak gebruikt wordt is ‘packing’, waarmee wordt bedoeld hoe veel van de penis contact maakt met de binnenste cilinderwand en hoe veel van de penis de kamer van de pomp vult.
Als gebruiker is de beste indicator van succes het vergroten van de penis. Hoe voller de buis is, en hoe sneller het lukt om op dat punt te komen, geeft de volgende twee dingen aan:
– 1. De routine werkt, de penis word voller en dikker
– 2. De toename van de omvang gaat permanent worden
Door de juiste technieken te gebruiken, en met een goede handmatige routine als basis kun je echte groei realiseren.
Penispomp gebruiken: de techniek

Naast de standaard rekoefeningen en ‘melken’, kan penispompen leiden tot duidelijke groei. Er zit meer achter pompen dan gewoon je penis in een buis stoppen en in een hendel knijpen. Er zijn verschillende technieken die je tijdens een sessie kunt gebruiken om maximale vergroting te krijgen. Hieronder vallen:
– ‘De buis melken,’
– Polspompen,
– Schudden, en
– Inwikkelen
De buis melken: Melken komt het meest voor, en is misschien de meeste effectieve techniek. Het helpt om goede circulatie te houden en is een oefening voor de kamers in de penis. De melkbeweging lijkt erg veel op masturberen.
De cilinder wordt omhoog en omlaag langs de schacht bewogen tijden het melken. Het wordt aangeraden om dit alleen te doen als de penis gewend is geraakt aan de druk van de sessie, meestal na 5 tot 7 minuten. Melken moet niet geforceerd worden, maar op een rustige, langzame snelheid. Melken wordt meestal gedaan in korte sets. Daarnaast kan het te hard of te lang melken een oedeem veroorzaken, omdat de druk wordt verhoogd als de cilinder naar boven en naar beneden wordt bewogen.
Doe dit dus niet met de maximale druk die je gebruikt bij gewoon pompen!
Polspompen: De druk af en toe afwisselen helpt ook om het weefsel in de penis te stimuleren en te groeien. Polsen wordt gedaan door de druk af te wisselen naarmate de sessie duurt. Bijvoorbeeld:
– Een maximale druk voor de sessie stellen van 0,23 kg/cm²
– Na één minuut op dat niveau laat je de druk langzaam dalen gedurende 30 seconden, waarna je snel weer tot het maximum pompt.
– Dit herhaal je in 3-5 sets.
Deze oefening is erg effectief en net als melken bevordert het de circulatie en is het een oefening voor de binnenste kamers.
Schudden: De beste resultaten van pompen komen als de penis in erectie in de cilinder is. Hoe langer de sessie is, en hoe langer je in de buis zit, hoe moeilijker het wordt om een goede erectie te houden. Schudden helpt om de erectie vol te houden door de zenuwen te stimuleren en bloedstroom te bevorderen. Om dit te doen, schud je de cilinder op en neer met de hand of door je heupen te bewegen. Dit moet niet te hard gedaan worden, maar met genoeg kracht om de erectie te versterken. Varieer de intensiteit en de grootte van de bewegingen om de basis goed op te rekken.
Inwikkelen: Hitte is een goede manier om de bloedstroom te verbeteren, wat een belangrijk punt is in elke routine voor penisvergroting. Wikkelen is een simpele techniek waarbij de cilinder omwikkeld wordt door een warm apparaat (zoals een elektrisch matje) tijdens het pompen. Doe erg voorzichtig om de cilinder niet te lang omwikkeld te laten; je kunt blaren en andere brandwonden krijgen. De cilinder kan snel erg heet worden.
Risico’s bij het pompen

“Langer pompen met hogere druk betekent dat de penis sneller groter word!” FOUT!
Wat hierboven staat is een veelgemaakte fout, en die is erg gevaarlijk. Er is een archief aan verhalen op het internet over ongelukken en (vaak zware) verwondingen door overmatig pompen. Penispompen is een erg effectief en veilig vergrotingsproces als het correct wordt toegepast.
Er is een gezegde: “De penis moet niet GEDWONGEN worden te groeien; hij moet aangemoedigd worden om te WILLEN groeien.” De langzame, methodische routine van het pompen spoort de penis aan om sneller en effectiever te groeien dan een geforceerde methode. Hier zijn een paar tips en risico’s om in de gaten te houden om verwondingen te voorkomen:
– Vermijd overpompen. Dit is eenvoudig om te vermijden, maar de meest voorkomende verwonding. Het pompen zelf, met een vacuümdruk op de penis, is erg comfortabel, sensueel en voor sommigen erotisch. Het is makkelijk om in de ervaring op te gaan en de tijd kwijt te raken als je in de buis zit, dus je moet altijd voorzichtig zijn om in de periode van effectiviteit te blijven. Veel langdurige gebruikers gaan vaak op ‘marathons’, waarbij ze tot 5 uur aan één stuk pompen. Dit is een extreme oefening en wordt zeker niet aangemoedigd qua veiligheid en de kwaliteit van erecties kan eronder lijden.
– Neem vaak pauzes. Pauzes helpen om de bloedstroom te stimuleren en om de opgebouwde druk in het penisweefsel te lossen. Als regel neem je elk kwartier een pauze van 3 tot 5 minuten (als je met een lage druk pompt kun je om het half uur pauzes nemen). Tijdens de pauze kun je ‘melken’, rekken of masseren. Beginnende pompers moeten zich limiteren tot sessies van maximaal 30 minuten, twee keer per dag. Verder gevorderde gebruikers moeten sessies aanhouden van een uur tot anderhalf uur, terwijl de optimale tijd voor langdurige gebruikers in de 2 tot 3 uur valt, verspreid over meerdere sessies.

Overigens is het ook de moeite waard om eens een natuurlijke erectiepil te proberen, zoals de Libido Forte. Deze pil heeft geen bijwerkingen en de erectie- en libido verhogende effect werkt tot wel 8 uur lang.

Conclusie

We hebben verschillende technieken besproken die gebruikt worden tijdens een sessie met een penispomp, en een paar tips om verwondingen te voorkomen. Belangrijk is dat je niets forceert en accepteert dat een proces is met veel training en oefening.

Bron: https://www.mytenga.nl/blog/penispomp-gebruiken/