wat-is-een-erectiepomp

Wat is een erectiepomp?

Penispompen oftwel vacuüm pompen of erectiepompen zijn de meest geavanceerde, niet-chirurgische erectieversterkers op de markt. Deze penispomp is meestal een kunststof cilinder die past over elke penis en u helpt een erectie – of een grotere erectie – te krijgen door middel van zuigkracht. Een vacuümpomp is niet alleen een geweldige manier om de penis te vergroten maar ook heel effectief om erectiestoornissen tegen te gaan.

Of u de pomp nu gebruikt voor penisvergroting, een erectie te krijgen, bij erectiestoornissen, of gewoon voor het plezierige gevoel. Het werkt eigenlijk allemaal hetzelfde. Studies tonen aan dat 50 tot 80% van de gebruikers zeer tevreden zijn met het gebruik van de penispomp. Op Penispomp Webshop.nl kunt u kiezen uit vele soorten pompen (voor zowel een klein als groot budget). Kiest u voor een penispomp voor masturbatie? Zuigende masturbators vindt u ook op Kunstvaginawebshop.nl
Het krijgen van een erectie is een proces waarbij er complexe veranderingen in de spieren, zenuwen en bloedvaten van de penis plaatsvinden. Het bloed wat dan naar de penis wordt gepompt zorgt ervoor dat deze stevig wordt. Gewoonlijk begint dit als u aan seks denkt en/of als u gestimuleerd wordt.
Deze stimulatie zorgt ervoor dat de zenuwbehandeling die van de ruggenmerg naar de genitaliën leiden, signalen afgeven. De bloedvaten die de penis van bloed voorzien, worden dan groter zodat het bloed in de penis stroomt en de erectie ontstaat. Bij een erectiestoornis kan een penispomp de zwellichamen op een kunstmatige manier opwekken, zodat ze alsnog bloed opnemen en er een erectie tot stand komt. De bloedsomloop in het spierweefsel van de penis wordt op die manier verhoogd waardoor er een erectie ontstaat.
De vacuümpomp bestaat uit een cilinder die over de penis wordt geplaatst. Het open einde van de cilinder is aangesloten op een pomp. Door de werking van de pomp ontstaat er in de cilinder onderdruk. Daardoor wordt er bloed naar de zwellichamen van de penis gestuwd, en kan er een erectie worden verkregen. Op het moment van erectie, wordt er een plastic ring tegen de basis van de penis geschoven om te voorkomen dat het bloed wegloopt. Zo blijft de penis stijf. De ring bindt de penis dus eigenlijk af. Hij mag dan ook hooguit 30 minuten blijven zitten, anders kan het weefsel van de penis beschadigd raken.
Het kan voorkomen dat de bloedvaten in de penis niet direct reageren. Dit heeft er mee te maken dat zij nog niet gewend zijn aan dit proces. Oefen daarom eerst een paar keer en u zult merken dat u het snel onder de knie krijgt, en ontdekt welke techniek het beste bij u past.

Het grote voordeel van een vacuümpomp is dat de meeste gebruikers een (vrijwel) normale erectie kunnen krijgen en hierdoor een bevredigende geslachtsgemeenschap kunnen hebben. Een ander bijkomend voordeel is er geen operatieve ingreep nodig is. Penispompen, beter bekend als vacuümpompen, worden in het dagelijks leven als normaal beschouwd en heel vaak gebruikt om een erectiestoornis aan te pakken.

Bron: https://www.depaarsekeizerin.nl/product/erectiepomp-voor-langere-en-betere-erectie#.VkXbwXYvfIU